Skip to main content

Een familiebedrijf waar deskundigheid en vakmanschap centraal staan.

Gebroeders Despriet

Julien en Olivier kregen van hun vader de fijne kneepjes van het vak mee. Doordrenkt met die traditie en knowhow, pakken ze elk project vol passie en overgave aan. Dat directe contact met klanten en hun enthousiaste reacties bij oplevering? Daar krijgen ze nooit genoeg van.

Onze geheime grondstof:

aandacht voor details.

Elk ontwerp wordt zorgvuldig doordacht en in-house geproduceerd met jouw wensen als prioriteit. Onze feilloze afwerking zorgt ervoor dat elk ontwerp tot zijn recht komt en geen detail over het hoofd wordt gezien.

Fijne motoriek

Bij Despriet beschikken we over een uitgebreid en technologisch geavanceerd machinepark, waardoor we jouw interieurplannen vlot en met de grootste precisie kunnen uitvoeren.

 

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid stellen ons in staat om onze machines optimaal te benutten en elk project met de grootste zorg en nauwkeurigheid af te leveren.

Contacteer ons

Veel geautomatiseerd,

behalve het contact met onze klanten.

Bij Despriet mixen we high-tech met een persoonlijke touch. We luisteren naar jou, denken mee en zetten jouw interieurdromen om in realiteit. Zo voorkomen we misverstanden en leveren we topresultaten.

Klaar om

samen te

werken?

Contacteer ons